За нас

Цакум Пакум Сервис

Цакум Пакум е новоотворен сервис за електрични, водоводни и мали столарски услуги. Искусните мајстори се подготвени да решаваат секакви проблеми од областа на електричната енергија, водоводот и столаријата. 

Професионални мајстори

Секогаш на време

Конкуретни цени