Водоинсталатерски Услуги

Услуги од област на водовод​ сервис и монтажа на чешми во кујни и бањи монтажа на мијалник сервис и монтажа на казанче монтажа на тоалетна школка замена на црева и вентили монтажа на туш чистење на бојлер чистење на клима уреди ситни столарски поправки

Електро услуги

Услуги од област на електрика вградување на разводна табла со автоматски замена на автоматски осигурачи вградување на секаков вид склопки вградување на секаков вид прекинувачи монтажа на осветлување сервис на мали домашни апарати поставување на нов бојлер сервис на стандардни и проточни бојлери ( замена на греач, термостат, дихтунг, црева и сл. ) сервис на … Read more