Цакум Пакум сервис
Професионални мајстори со повеќегодишно искуство

 

Цакум Пакум Сервис

Цакум Пакум е новоотворен сервис за електрични, водоводни и мали столарски услуги. Искусните мајстори се подготвени да решаваат секакви проблеми од областа на електричната енергија, водоводот и столаријата. 

Организирај се и добиј попуст

За 3 часа интервенција во ист влез или иста зграда се плаќаат само интервенциите без трошок за доаѓање на сервисерите

Професионални мајстори

Секогаш на време

Конкуретни цени

Електро услуги

Повеќе

Водоинсталатерски услуги

Повеќе

Столарски услуги